Александра Гърдева се забърка в лют лесбийски скандал! Психоложката, която

...
 Александра Гърдева се забърка в лют лесбийски скандал! Психоложката, която
Коментари Харесай

Алекс от Ергенът в лют лесбийски скандал

 Александра Гърдева се забърка в пикантен лесбийски скандал!

Психоложката, която нашумя около първия сезон на риалитито „ Ергенът ", влезе в изострен спор с еротичния модел Анджела Ташева, която си пада по дами. Двете си крещяха истерично, размениха си няколко обидни думи, бяха на косъм от това да се заловен за косите и нажежиха пристрастеностите в къщата на инфлуенсърите, където съжителстват с още десетина индивида. Повод за напрежението стана Габриела, която също се бори за сърцето на Ергена, само че във втория сезона на риалитито. На спонтанен музикален конкурс в онлайн предаването Габи сподели най-хубави певчески благоприятни условия, само че беше оценена най-ниско от Анджела, която беше в журито, написа Хотарена.

Това не се хареса на Алекс и тя ясно съобщи позицията си пред останалите, разпалвайки огромен спор. Враждата сред Алекс и Анджи стартира още от ден едно на предаването и то не къде да е, а в кухнята. Ергенката направи забележка на еротичния модел за бутилка олио, което обиди младото момиче. Вместо да го показа незабавно, Ташева разиска обстановката с плюс сайз модела Веси зад тила на ергенката и двете стигнаха до извода, че Алекс злобее, тъй като не получава задоволително мъжко внимание. Александра чу диалога им и от този момент двете си разменят стрели.

" Аз съм доста прочувствен човек и постоянно си демонстрирам страстите. Не съм се научила и не мисля да се изучавам да мълча, когато видя неправда. Анджела се държи непристойно и няма по какъв начин да остана безучастна ", безапелационна е психоложката.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР